De basistaart

Basis

De basis van de taart wordt gemaakt van biscuitdeeg. Doordat hier geen boter in zit, is het een zeer luchtig gebak.
Je kunt kiezen uit meerdere smaken, maar om de taart niet al te ''zwaar '' te maken kun je het beste een neutrale basis nemen.
Voor de fijnproevers onder ons: de basis taart is zowel verkrijgbaar in de smaken vanille als chocolade.

Vulling

De taart wordt gevuld met 2 lagen vulling. De standaardvulling is één laag met jam met botercrème en één met alleen jam.
Elke willekeurige jam is te kiezen maar een "zurige" jam, zoals kersen- of bosvruchtenjam, maakt de taart minder zoet qua smaak dan bijvoorbeeld aardbeienjam. Maar er zijn nog meer variaties op de vulling mogelijk. Kijk hiervoor in de prijslijst.

Afwerking

De taart wordt afgewerkt met marsepein, fondant of een mengsel van marsepein en fondant (marsefond).
Op de taart komt een afbeelding naar keuze. Er zit 1 plat figuurtje bij de prijs inbegrepen.
Voor meer afbeeldingen op 1 taart geldt een meerprijs.

Nijntje vliegt voor ReinoutDoornroosje voor LisetPaardentaart voor SandraSpetter de dolfijn voor NoaAriel voor MerelLukas heeft zijn A diploma  en papa is ook jarig ;-)Poes voor TijmenTakel voor EliasSmurf voor WouterBumba voor YasminNintendo DS voor DaanNijntje voor PearlVoetbaltaart voor LukasMario en Sonic voor ThimoMolletjes cupcakes voor VeroniqueBoerderijtaart voor VeroniqueVoor de Doe Een Wens stichtingDraakje op een mini-taartjeHoera Femmeke 1 jaarPetShoptaart voor DaniellaHello Kitty Voor MyrtheElfjetaart voor LizelotteWoezelenPiptaartJackSparrowtaartChaneltasNijntje voor MaeveThomastaartMario en Luigi taartBettyBoobtaartlittleponytaartBuurman en Buurman met geboetseerde buurmannenCakepopsMickeyClubhousetaartAngrybirdtaart met geboetseerde vogelsPianotaartBoogschiettaart met pijlen